Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тарасюка побачили, як Балога дав Ющенку ляпаса

Вівторок, 4 березня 2008, 13:15

Представники Львівської, Івано-Франківської і Тернопільської організацій Народного Руху України стурбовані ситуацією у блоці НУ-НС, а також конфліктами між президентом та прем’єром.

Про це йдеться у заяві крайової ради Львівської крайової організації НРУ за участю представників Івано-Франківської і Тернопільської КО НРУ.

"На жаль, у цей тривожний час, ми щодня спостерігаємо непорозуміння між президентом та прем’єр-міністром, секретаріатом президента та Кабміном. Канцелярія президента поступово трансформується в окрему гілку влади", - сказано у ній.

Також представників НРУ турбує те, що "на очах розвалюється пропрезидентська партія НСНУ".

"Першими її покинули ті, хто три роки тому адміністративним чином формував НУ, заявляючи тепер, що їхнє творіння вже себе вичерпало і нічого не варте, забувши, що почесним головою НСНУ є президент держави. Чи не ляпас це почесному голові?!", - запитують "рухівці".

"Усе це нагадує події 2005 року і найнегативніше сприймається у суспільстві, руйнуючи авторитет демократичної влади та підсилюючи впевненість антиукраїнської опозиції", - вважають вони.

Крайова Рада ЛКО НРУ, представники Івано-Франківької та Тернопільської КО НРУ, аналізуючи поточну ситуацію, "не можуть спокійно спостерігати, як заради групових, дрібнопартійних чи кланових інтересів, зраджують загальнонаціональні".

"Творення нових штучних політичних проектів, як засвідчує практика останніх років, є шкідливою та безперспективною", - йдеться у заяві.

Як відомо, "Рух – Українська правиця" увійшов до складу НС-НУ на позачергових виборах до Верховної Ради.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування