Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко вимагає усіх "газовиків" на килим до Яценюка

Вівторок, 4 березня 2008, 14:41

Лідер Компартії Петро Симоненко наполягає на тому, що всі причетні до ведення газових переговорів з "Газпромом" мають відзвітувати у Верховній Раді.

Так Симоненко прокоментував чергове скорочення поставок газу до України, повідомляє прес-служба КПУ.

"Я вважаю, що шукати "цапа відбувайла" за провал енергетичної державної політики в особі чи то керівників уряду, чи то керівництва "Нафтогазу" - це хибний шлях, який не розв'язує проблеми, а тільки відволікає суспільство від розуміння справжніх причин чергової газової кризи", - зазначив лідер комуністів.

Симоненко наголосив, що "відповідальність, і не тільки політична, а й кримінальна, за свідоме руйнування довгострокових "газових контрактів" з РФ, як основним енергетичним донором України, безпосередньо лягає на президента Ющенка та всю "помаранчеву" верхівку, незалежно від займаних посад".

Лідер КПУ зазначив, що лише відставка Кабінету міністрів не розв'яже кризу: "У відставку має йти вся помаранчева влада і, в першу чергу президент Ющенко. Але й це - тільки перший крок".

"Наступним кроком має бути націоналізація енергетичної галузі та інших стратегічних галузей. Без цього наша країна і український народ будуть і надалі заручниками олігархічних розборок, переділу влади і власності", - переконаний Симоненко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування