Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рада вирішила розібратися з Черновецьким

П'ятниця, 7 березня 2008, 10:08

Верховна Рада створила тимчасову слідчу комісію щодо розслідування діяльності київського міської голови та міської ради.

За це рішення проголосували 248 народних депутатів. Голосували всі фракції, окрім Партії регіонів, від якої був 1 голос.

Спікер Арсеній Яценюк поставив на голосування узгоджену постанову з цього приводу, яка об'єднала проекти постанов, внесених депутатом від Партії регіонів Юрієм Мірошниченком та депутатами від БЮТ Андрієм Портновим і НУ-НС Русланом Князевичем.

Як зазначив у своєму виступі Портнов, комісія має розглянути, зокрема, факти щодо необґрунтованого підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та протиправних рішень про розпродаж землі.

Водночас Мірошниченко повідомив, що його проект постанови пропонував порівняти діяльність нинішньої київської влади із попередньою.

"Протягом 5 років порівняти, як розпоряджалися коштами в міськраді, як ділили майно і землю. Якщо побачимо, що в порівнянні з попередньою владою є суттєві порушення, то треба розслідувати, а якщо немає, то нема підстав і звинувачувати", - зазначив Мірошниченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування