Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Укрзалізниця" готує до літа додаткові каси

Вівторок, 1 квітня 2008, 18:15

У рамках підготовки до літнього періоду "Укрзалізниця" планує відкрити 178 додаткових квиткових кас для оформлення проїзних документів в дальньому та приміському сполученні.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу відомства.

Тільки у Києві, в Українському центрі з обслуговування пасажирів на залізничному транспорті на бульварі Тараса Шевченка, запрацює 30 додаткових кас.

Крім традиційних залізничних кас, влітку на Кримському півострові продовжать свою роботу 7 пересувних кас.

Також до початку літніх пасажирських перевезень 2008 року "Укрзалізниця" підготує 6 тис. 148 пасажирських вагонів.

До 25 травня усі пасажирські вагони пройдуть комісійний огляд санітарно-технічного стану і будуть готові для перевезення пасажирів.

У разі підвищення попиту на перевезення на певних напрямах відомство залучатиме додаткові вагони.

Для забезпечення перевезень організованих груп дітей до місць відпочинку в період літніх канікул залізницями України сформовано склади дитячих потягів (загалом понад 120 вагонів).

Протягом року в умовах вагоноремонтних заводів і депо заплановано здійснити капітально-відновлювальний ремонт з модернізацією 239 пасажирських вагонів, з них 47 вагонів, обладнаних системою кондиціонування повітря.

Також залізниці нині приділяють велику увагу підготовці вокзалів до роботи в літній період. Зокрема, на вокзалах буде оновлено візуальну інформацію з урахуванням нового графіка руху потягів, що набирає чинності 25 травня 2008 року.

На інформаційних табло вокзалів буде забезпечено відображення інформації про наявність вільних місць у пасажирських потягах на поточну добу.

Для зручності пасажирів на період літніх перевезень на вокзалах буде відкрито 49 нових торгових об'єктів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...