Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко зробить так, щоб Луценко не відправляв свої послання Господові Богові

Четвер, 3 квітня 2008, 16:50

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко сподівається на те, що в Україні буде налагоджена нормальна система роботи правоохоронних органів.

Про це вона заявила у своєму виступі на зустрічі з представниками профспілок України, повідомляє Ліга.

Говорячи про проблеми контролю за дотриманням інвестзобов'язань на приватизованих підприємствах, прем'єр-міністр відзначила: "Поки ми працюємо без інструментів. Усе, що ми пишемо в Генеральну прокуратуру, мені здається, що в них там усі стіни в гвіздках: одержали документ - повісили на гвіздок, і далі працюють, тому що нікому нецікаво, що там відбувається".

"У нас сьогодні до двох тисяч знайдено порушень фінансової дисципліни - жодної кримінальної справи, усе чинно, нікому це не потрібно насправді. Але ми до цього також доберемося, і буде нормальна Генеральна прокуратура, нормальне СБУ і нормальне Міністерство внутрішніх справ, що може в суд ходити, а не відправляти Господові Богові свої послання про кримінальні справи", - відзначила Тимошенко.

Як відомо, наразі Міністерство внутрішніх справ має передавати матеріали, що свідчать про порушення чиновників вищого рівня, у Генпрокуратуру, і не може самостійно порушити кримінальну справу і направити її в суд.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування