Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До кінця тижня Ющенку не вдасться позбутися члена ЦВК

Середа, 9 квітня 2008, 16:38

Верховна Рада цього тижня не розглядатиме подання президента Віктора Ющенка про дострокове припинення повноважень заступника голови ЦВК Жанни Усенко-Чорної.

Про це в середу заявив голова Верховної Ради Арсеній Яценюк, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Спочатку треба провести погоджувальну раду, після погоджувальної ради буде ухвалено порядок денний Верховної Ради на наступний пленарний тиждень", - сказав Яценюк.

"Усе буде в порядку черговості, відповідно до положень тимчасового регламенту", - додав він.

Крім того, Яценюк повідомив, що уряд поки не вніс на розгляд парламенту нову редакцію закону про держзакупівлі, а також зміни в держбюджет на 2008 рік.

"Що стосується закону України про держзакупівлі, що стосується проекту закону про внесення змін у держбюджет, поки що вони не надійшли", - сказав спікер.

У той же час Яценюк повідомив, що уряд вніс у парламент тільки ті зміни до держбюджету, що стосуються виконання Кіотського протоколу, а також ті, що стосуються фінансування Міністерства оборони і зміни показників по митній службі.

"Ключового системного документу поки що немає", - сказав спікер.

При цьому він висловив упевненість, що уряд обов'язково внесе в парламент відповідні проекти законів. "Він (уряд) зобов'язаний це зробити відповідно до законів і Конституції", - сказав Яценюк.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування