Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Черновецького киян готують до фальсифікацій і зриву

Понеділок, 5 травня 2008, 13:56

Структура представництва політичних сил у керівництві та списках дільничних виборчих комісій створює передумови для фальсифікацій або зриву виборів 25 травня у Києві.

Про це на прес-конференції заявила співголова фракції Блоку Леоніда Черновецького у Київраді Алла Шлапак, повідомляє УНІАН.

За її словами, вже сформовані всі дільничні територіальні комісії, обрані голови, секретарі та їх заступники.

"Найбільше голів дільничних комісій – більше 300 – знаходиться за квотами БЮТ і кандидата в мери Олександра Турчинова. Це без врахування "бютівських" "технічних" кандидатів, які теж отримали квоти", - заявила Шлапак.

"Друге місце за кількістю керівних посад в дільничних комісіях – у блоків "НУ-НС" і Олександра Омельченка – більше 250 голів комісій. У Блока Кличка разом з "технічними" кандидатами – більше 70 голів комісій. У Блока Леоніда Черновецького знаходиться 113 голів комісій", - додала вона.

Шлапак наголосила, що на сьогодні у деяких районах міста робота комісій ігнорується опонентами Блоку Леоніда Черновецького. "Комісії не збираються на засідання", - сказала вона. Тому, за її словами, існує загроза зриву виборів 25 травня.

Разом з тим Шлапак висловила сподівання, що члени комісій, які також є киянами, "зацікавлені у тому, щоб вибори у Києві відбулися, і місто, нарешті, повернулося до нормального ритму життя".

"Ми віримо у їхню мудрість, яка не дозволить політикам в черговий раз поставити так звану політичну доцільність та правовий нігілізм вище інтересів людей", - зазначила представник Блоку Черновецького у Київраді.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування