Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко вирішила підібратися до Черновецького через Медведька

Середа, 7 травня 2008, 11:08

Прем’єр Юлія Тимошенко просить генпрокурора Олександра Медведька вжити вичерпних заходів прокурорського реагування з метою захисту інтересів колективу книжкового магазину "Сяйво” від протиправних дій.

Про це Тимошенко написала у листі до Медведька, повідомляє прес-служба Кабміну.

Вона просить відреагувати на факти, викладені у публікації "Колектив "Сяйва” просит поддержки у киевлян и прокуратуры”, надрукованій 6 травня у газеті "Комсомольская правда” та відкрити кримінальну справу.

У своєму листі прем’єр підкреслює, що, згідно із ст.94 Кримінально-процесуального кодексу України, повідомлення, опубліковані в пресі є приводом для порушення такої справи.

Тимошенко також просить розслідувати причинний зв‘язок між смертю директора зазначеного магазина Марини Довгої та фактами, викладеними у статті, а також притягнення винних осіб до відповідальності.

Прем‘єр звертає увагу генерального прокурора на те, що факти, наведені у газеті, "свідчать про намагання окремих можновладців ліквідувати важливий осередок культури".

Як відомо, книгарню на Великій Васильківскій у центрі Києва кілька разів намагалися закрити за ініціативи столичної влади. Працівники "Сяйва" заявляли про рейдерські атаки на книгарню з метою захоплення приміщення і зверталися до прокуратури.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...