Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович "вклонився" Медведєву і випередив Ющенка

Середа, 7 травня 2008, 19:45

Лідер Партії регіонів, глава "опозиційного уряду" України Віктор Янукович направив привітання новому президенту Росії Дмитру Медведєву з нагоди вступу на посаду.

Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Високошановний Дмитре Анатолійовичу! Прийміть найщиріші привітання з нагоди вступу на посаду президента Російської Федерації", - сказано в привітанні Януковича.

"Ви приступаєте до виконання обов'язків Глави Російської держави в історичний для розвитку країни етап – період продовження загальнодержавних системних реформ, спрямованих на поліпшення якості життя росіян, підйому російської економіки, подальшого розвитку громадянського суспільства", - говориться також у ньому.

Янукович висловив переконання, що "високий професіоналізм і особистісні якості" дозволять Медведєву "успішно реалізувати всі плани в ім'я процвітання Росії".

"Висловлюю впевненість, що Ваше перебування на Високій посаді також послужить поглибленню стратегічного партнерства між нашими країнами і стане запорукою подальшого взаємовигідного розвитку україно-російської співпраці в усіх сферах", - сказано в привітанні.

"Зичу Вам, високошановний Дмитре Анатолійовичу, успіхів у Вашій відповідальній державній діяльності і нових здійсненнях на благо братерського народу Росії", - підсумовує Янукович, підписуючи привітання "Із глибокою шаною".

Як відомо, новообраний президент Російської Федерації Дмитро Медведєв 7 травня офіційно вступив на посаду президента Росії.

У той же час, на сайті президента України Віктора Ющенка станом на 19:35 середи відсутня інформація про його привітання на адресу Медведєва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...