Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лідер "ЄЦ" просить Тимошенко не розмінювати Нацбанк

Понеділок, 2 червня 2008, 15:21

Лідер партії "Єдиний центр", член фракції "НУ-НС" Ігор Кріль закликає прем'єр-міністра Юлію Тимошенко "не втягувати в політичні ігри" Нацбанк.

"Небезпечно використовувати установу, що забезпечує фінансову стабільність всієї країни, як політичну "розмінну монету", – цитує слова Кріля прес-служба партії.

Депутат зазначив, що НБУ завжди витримував нейтралітет у стосунках з владними інституціями, у тому числі з Кабінетом міністрів.

Кріль також нагадав, що члени Нацбанку підтримали уряд в антиінфляційних заходах і не спекулювали на цю тему.

За його словами, останнім часом складається враження, що "прем'єр ладна звинуватити в економічних негараздах України будь-кого, навіть членів своєї команди, тільки б не відповідати за прорахунки власного Кабміну".

"Пригадаймо, як віце-прем'єр Григорій Немиря закликав НБУ швидше зважитись на подальше зміцнення гривні, а через деякий час, коли гривню все ж таки укріпили, Тимошенко звинуватила НБУ у "війні зі своїм народом", – зауважує Кріль.

"Прем'єру потрібно припиняти традицію пошуку ворогів і нарешті взятися за вирішення соціально-економічних проблем України", – наголосив депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування