Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На чиновника Мінтрансу скоєно замах. Через профдіяльність?

Четвер, 5 червня 2008, 13:27

У вівторок увечері на трасі Київ-Одеса було скоєно замах на одного зі співробітників Міністерства транспорту й зв'язку.

За даними, отриманою газетою "Комерсант-Україна" у центрі громадських зв'язків УМВС у Київській області, близько 20.00 головний фахівець одного зі структурних підрозділів Мінтрансу направлявся на особистому автомобілі разом із супутницею додому – у Червону Мотовилівку Фастівського району.

За інформацією "Комерсанта", йдеться про 46-річного Вадима Логвиненка.

На 43-му кілометрі траси його автомобіль наздогнав малолітражний моторолер Honda, водій якого зробив три постріли з пістолета Brauning із глушником. Одним із них жінка була поранена в палець, інші дві кулі застрягли в м'якій оббивці салону.

Чоловік на моторолері спробував вирватися уперед і сховатися, однак Логвиненко послідував за ним. Приблизно через 10 хвилин після початку погоні він наздогнав моторолер і ударом бампера збив його з дороги в кювет.

Слідом за цим співробітник Мінтрансу продовжив рух і зупинився лише на найближчій заправці – щоб викликати міліцію. Потім він відвіз свою супутницю в лікарню і повернувся для дачі свідчень на місце події.

Обстеживши дорожнє полотно, слідчі знайшли усі відстріляні гільзи.

Моторолер знаходився в кюветі; сам стрілець сховався. Його пошуки продовжуються, однак ускладнюються тим, що не складено фоторобота.

Міліцію здивувало те, з якої моделі зброї робилися постріли. Пістолети фірми Brauning не часто використовуються на території України. Знайти ж для них глушник украй складно.

За фактом даного інциденту міліція порушила кримінальну справу за ст. 15 і ст. 115 КК ("замах на навмисне убивство"). Слідство пов'язує те, що відбулося, з професійною діяльністю потерпілого.

"Він (Логвиненко) займався контролем за вантажними перевезеннями Мінтрансу. Кілька останніх перевірок цілком могли послужити причиною того, що сталося", - розповіло джерело видання в слідчій групі.

У самому Мінтрансі замах на життя Логвиненка коментувати відмовилися. Крім того, у прес-службі відомства кореспонденту заявили, що "в апараті міністерства така людина не працює".

Між тим, співрозмовник "Комерсанта" у відділі кадрів Мінтрансу розповів, що "така людина дійсно працює в одному з наших відділень".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування