Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк уже знаходиться далеко за межами Києва

Четвер, 5 червня 2008, 16:28

Відсторонена Кабінетом Міністрів від посади голови Фонду державного майна Валентина Семенюк-Самсоненко пішла у відпустку.

Про це сказав представник ФДМ, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Валентина Петрівна з учорашнього дня (4 червня) перебуває у відпустці", – сказав представник.

Він не уточнив, коли закінчиться відпустка Семенюк-Самсоненко, додавши, що вона точно протриває до кінця поточного тижня.

За словами представника ФДМ, зараз Семенюк-Самсоненко знаходиться далеко за межами Києва і не зможе відвідати Верховну Раду, якщо та раптом побажає заслухати звіт голови ФДМ.

Як повідомлялося, фракція Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді має намір наполягати на розгляді питання про звільнення Семенюк-Самсоненко 5 червня.

Фракція Партії регіонів у Раді виступає за заслуховування звіту Семенюк-Самсоненко до розгляду парламентом питання про її звільнення.

5 червня депутат Ради, член фракції БЮТ Андрій Портнов зняв свою кандидатуру на посаду голови ФДМ, пояснивши такий крок вимогами фракції Блоку "Наша Україна – Народна Самооборона".

Потім фракція БЮТ запропонувала розглянути кандидатуру першого заступника голови фракції БЮТ Андрія Кожем'якіна замість Портнова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування