Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіони потоваришують з "НУ" тільки за прем'єра Януковича

П'ятниця, 6 червня 2008, 16:37

Член фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич "дуже сумнівається" в можливості створення у Верховній Раді коаліції Партії регіонів, "НУ-НС" і Блоку Литвина.

"Я – не учасник переговорів і консультацій по створенню нової конфігурації коаліції", - цитує слова депутата УНІАН.

"Що стосується блоку Литвина, то ми вже були з ними в одній коаліції в парламенті IV скликання", - зазначив Шуфрич.

"Що стосується вислову Юрія Мірошниченка про ідеологічну близькість Партії регіонів і "Нашої України", то в моєму розумінні це означає, що "Наша Україна" відмовилася від ідеї вступу України в НАТО, підтримала думку про необхідність надання російській мові статусу другої державної, відмовилася від ідеї уселенського визнання голодомору в Україні, я вже не говорю про Шухевича і УПА", - додав він.

За словами Шуфрич, він "міг би назвати ще цілий ряд принципових питань, де у нас не збігалися ідеологічні погляди з "Нашою Україною", але якщо хоча б те, що я сказав, "Наша Україна" визнає, то тоді можна буде про щось говорити".

Разом з тим депутат підкреслив, що "ще однією неодмінною умовою створення будь-яких нових коаліцій, повинно бути - кандидатура прем'єр-міністра від Партії регіонів – Віктора Януковича, тому що нічого іншого пояснити (виборцям) буде неможливо".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування