Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кріль обіцяє не вербувати губернаторів

Неділя, 8 червня 2008, 19:59

Голова партії "Єдиний Центр" Ігор Кріль заявляє, що жоден із голів обласних державних адміністрації не очолить обласну організацію "Єдиного Центру".

"Я даю вам гарантію, що на посадах голів обласних організацій ви не побачите жодного губернатора", - заявив він на прес-конференції у Вінниці, повідомляє УНІАН.

Кріль додав, що президією партії прийнято рішення, що жоден із губернаторів не може очолити політичний процес в області, "оскільки він повинен займатись вирішенням господарських питань".

"Якщо губернатори виявлятимуть бажання бути у "Єдиному Центрі", ми не будемо цьому заперечувати, але я думаю, що таких буде не багато", - додав голова "Єдиного Центру".

Також Кріль заявив, що не має наміру критикувати і прогнозувати долю інших політичних сил, і просить політиків не перейматися процесами партії "Єдиний Центр".

Він також зазначив, що "Єдиний Центр" у жодному разі не буде вдаватися до застосування адміністративного ресурсу для розбудови партії.

Кріль додав, що фінансування партії здійснюється за рахунок внесків членів партії, але при цьому відмовився назвати розмір внесків.

Разом з тим, у неділю головою Київської обласної організації "Єдиного центру" було обрано Ларису Усаченко, радника секретаріату президента.

Партійна конференція відбулася у селищі Калинівка Броварського району Київської області.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування