Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЄЦ обіцяє усе подолати і кличе до об’єднання

Понеділок, 7 липня 2008, 14:38

Київська міська організація "Єдиного Центру" стурбована тією ситуацією, яка на сьогодні склалася в Україні та її столиці.

Про це йдеться в заяві учасників зборів Київської міської організації "Єдиного Центру", повідомляє прес-служба ЄЦ.

При цьому в ЄЦ переконані, що розраховувати на побудову успішної та сильної держави можна лише "через об’єднання усіх відповідальних та патріотичних громадян".

"Тому ми пропонуємо об’єднатися в єдиний політичний процес усім, хто: любить Україну та відчуває у собі силу, бажання і потенціал змінити ситуацію на краще; бажає мати відповідальну владу та економічні свободи; виступає за професійний, аргументований та продуманий підхід до вирішення існуючих проблем Києва", - йдеться в заяві.

На переконання ЄЦ, "або ми будуємо сильну державу, здатну забезпечити добробут наших громадян, державу, яка б використовувала світові досягнення в інтересах свого народу, або Україна перетвориться на ресурсний, фінансовий та інтелектуальний придаток інших держав".

ЄЦ констатує "серйозні проблеми" у державі: "Люди реально не відчувають економічних "успіхів", про які так часто говорять політики; Україна стала джерелом дешевої робочої сили для інших держав; корупція пронизує усі рівні державної влади і стала основним атрибутом діалогу з чиновниками; місцеве самоврядування, сфера освіти та медицина, соціальний захист та умови проживання людей перебувають у стані глибокої кризи".

Головною проблемою України ЄЦ вважає "відсутність згуртованої, патріотично налаштованої національної еліти, і, як наслідок, її неспроможність об’єднати народ України у монолітну політичну націю, виробити об’єднавчу національну ідею".

"Політичні чвари та безрезультативні дискусії, якими характеризується сучасний політичний процес як у державі, так і в Києві, стали причиною масового розчарування у спроможності "парламентських" партій змінити життя на краще... Людям набридло бути заручниками власних амбіцій політиків та перманентної боротьби за владу", - йдеться в заяві.

При цьому ЄЦ запевняє, що зможе "подолати ті труднощі, що накопичилися в економічній, соціальній та духовній сферах нашого життя". "Ми зупинимо зловживання владою столичними чиновниками та покладемо край цинічному розбазарюванню комунальної власності, земельних і бюджетних ресурсів київської громади", - запевняє київський ЄЦ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування