Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Литвина туманно "прокричали", що їх шантажують і зганяють в коаліцію

Понеділок, 7 липня 2008, 17:26

Блок Литвина заявляє, що деякі політичні сили намагаються переманити їхніх депутатів до коаліції, а також дискредитують лідера блока Володимира Литвина.

Про це сказано у заяві Блоку, розміщеній на сайті Народної партії.

"Через підконтрольні деяким політико-олігархічним утворенням та їхнім провідникам засоби масової інформації розгортається інспірована широкомасштабна кампанія з дискредитації голови Народної Партії та парламентської фракції. До такої "роботи" долучені й ті, кому люди відмовили в суспільній довірі", - йдеться у ній.

На думку литвинівців, мета цієї кампанії – "приручити, примусити замовкнути, змусити стати на службу до них, підірвати авторитет та повагу" до їхнього лідера в очах людей.

"Показовим є той факт, що ця брудна кампанія співпала із черговим загостренням політичного протистояння, кризи у парламентській коаліції та сумнівного факту її теперішнього існування. Це змушує у будь-який спосіб шукати донорів для її реанімації", - сказано у заяві.

"Не секрет, що саме фракцію "Блок Литвина" намагаються притягти до цієї роботи. Для цього не гребують нічим – від обробки депутатів до залякування та шантажу. Причому робиться це такими примітивними методами, що навіть неозброєним оком видно, хто замовник цього цькування", - заявляють у Блоці Литвина.

За словами представників Блоку, "натхненники цієї кампанії" діють "за методами стрільців із-за рогу, з-під поли".

"Ми заявляємо: нічого з цієї психологічної атаки не вийде. Нас не залякають. Не примусять на прислужництво. Наша позиція і наші дії будуть ще жорсткішими. Вони повністю співвідносяться з думками і настроями людей", - йдеться у заяві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування