Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Партії регіонів вважають, що Ющенко їх підтримав

Середа, 9 липня 2008, 17:43

У Партії регіонів вважають, що президент Віктор Ющенко своїм зверненням не іти на канікули до прийняття змін у держбюджет і законопроектів по судовій реформи підтримав ініціативи партії.

Про це в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у четвер повідомила народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко.

"Ми вітаємо, що президент підтримує наші ініціативи", - заявила вона.

За її словами, приємно, що президент, як мінімум, читає партійний сайт, на якому в понеділок була розміщена заява Партії регіонів про необхідність продовження сесії.

За її словами, фракція Партії регіонів наполягає, насамперед, на звіті уряду, у результаті якого може бути дана оцінка його діяльності.

Крім того, за словами Бондаренко, фракція Партії регіонів також наполягає на необхідності прийняття змін до закону про держбюджет після звіту уряду.

Депутат відзначила, що уряд вніс законопроект про зміни в держбюджет з порушенням не тільки процедурних, але й моральних норм.

Зокрема, вона відзначила, що даний законопроект надійшов у парламент вихідного дня, у суботу, і з вимогою розглянути його невідкладно.

На думку Бондаренко, такі законопроекти не можна приймати в поспіху.

"Ми знаємо, що в поспіху можна прийняти тільки неякісне рішення", - ззначила вона.

У той же час, вона додала, що в депутатів від Партії регіонів є великі претензії до даного законопроекту.

Зокрема, за її словами, проект багато в чому суперечить Конституції.

Також, вона відзначила, що в ньому, усупереч рішенню Конституційного суду, немає норми по поверненню соціальних пільг.

Бондаренко, коментуючи звернення президента до депутатів, ще раз підкреслила, що "незважаючи на наші (президента й опозиції) різні ідеологічні установки, він дивиться на бюджетний процес і роботу парламенту так само, як і Партія регіонів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування