Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко БЮТу: "Схаменіться, поки не пізно"

Вівторок, 2 вересня 2008, 11:33

Лідер фракції "Наша Україна" – "Народна Самооборона" В’ячеслав Кириленко заявляє, що БЮТ спільно з Партією регіонів домовляються про спрощення процедури імпічменту президенту.

Про це Кириленко заявив з трибуни парламенту у вівторок, звинувативши БЮТ у небажанні скликати раду коаліції для вироблення спільної позиції з питань порядку денного.

"Зараз починає повторюватися ситуація 12 січня 2007 року, коли БЮТ разом з Партією регіонів подолав вето президента на закон про Кабінет міністрів і таким чином був здійснений тоді по суті антидемократичний переворот у тодішній Верховній Раді", - сказав він.

"Зараз так само наші партнери з БЮТ відмовляються скликати раду коаліції, щоб погодити спільну позицію по Грузії, по Чорноморському флоту і з інших питань", - додав Кириленко.

Натомість, на думку лідера фракції НУ-НС, БЮТ спільно з Партією регіонів "зараз хочуть розглянути зміни до закону про КС, зміни до закону про Кабмін, який ми тільки проголосували в цілому та інші законодавчі акти, які розблоковують процедуру імпічменту у парламенті".

"Це не партнерська поведінка, яка не служить нашій спільній справі. Ми закликаємо БЮТівців: схаменіться, поки не пізно. Скличемо раду коаліції, поки ще є час", - сказав Кириленко.

Як відомо, у понеділок депутат від БЮТ Андрій Портнов та депутат від Партії регіонів Олександр Лавринович внесли до Верховної Ради законопроект змін до закону про КС, в якому, зокрема, містяться норми про спрощення процедури імпічменту президента у парламенті.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування