Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУНС одержав партійний одобрямс на розлучення з БЮТ

Середа, 3 вересня 2008, 21:48

Партія "Народний союз "Наша Україна" підтримує рішення фракції НУНС про вихід з коаліції.

Про це йдеться в заяві президії партії, ухваленій у середу ввечері на засіданні президії партії "Народний союз "Наша Україна".

У заяві президія партії висловлює обурення діями Блоку Юліи Тимошенко, що, "вступивши в кулуарну змову з антиукраїнськими силами - Партією регіонів і комуністами, створив нову прокремлівську більшість у Верховній Раді України", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У документі зокрема підкреслюється, що такою змовою БЮТ відкрито став на шлях знищення демократичної коаліції і створив нову антиукраїнську більшість з регіоналами і комуністами.

Крім того, всупереч угоді про створення коаліції демократичних сил й офіційній позиції партії "Народний союз "Наша Україна", більшість у складі БЮТ, Партії регіонів і комуністів проголосували за низку законів, спрямованих на відсторонення від президента України і передачі усієї влади антиукраїнській парламентській олігархії.

Таким чином, регіонали, БЮТ і комуністи "відкрили шлях до імпічменту глави держави, а змінами в ряді інших законів свавільно обмежили право президента на оскарження урядових рішень".

У документі охарактеризовані як "ще більш небезпечні" ухвалені створеною більшістю зміни у закони "Про Кабінет міністрів України" і "Про Службу безпеки України".

Партія "Народний союз "Наша Україна" підтверджує свою позицію про неможливість входження в коаліцію з Партією регіонів і комуністами і "готова працювати в умовах парламентської опозиції".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування