Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ і НУ-НС зібралися показово рятувати коаліцію. Від самих себе?

Вівторок, 9 вересня 2008, 16:12

13 і 14 вересня на площі біля пам'ятника Тарасу Шевченку у Львові обласна організація партії "Батьківщина" проведе народне віче під гаслом: "Демократичній коаліції – так!".

Про це заявив голова Львівської обласної організації партії "Батьківщина" Іван Денькович, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

"Під час суботнього мітингу, 13 вересня, ми звернемося до "Нашої Україні" з пропозицією зберегти існуючу демократичну коаліцію", - сказав він.

"Якщо до кінця дня "Наша Україна" не ухвалить рішення про відкликання своєї заяви про вихід з коаліції, то вже наступного дня, 14 вересня, на народному вічі у Львові ми будемо закликати народ підтримати нас щодо формування нової парламентської коаліції в складі БЮТ, Блоку Литвина і "Нашої України", - додав Денькович.

За його словами, у народному вічі у Львові, що відбудеться 14 вересня, візьме участь лідер БЮТ Юлія Тимошенко і депутати від БЮТ.

"Під час наших заходів ми будемо не тільки доносити до людей свої думки, але і дослухатися до їх бачення і пропозицій. Документом наших заходів буде спільно ухвалена резолюція народного віче у Львові. Самі ж акції будуть проходити в суботу і неділю з 13.00 до 22.00", - повідомив Денькович.

Водночас Львівська облорганізація "Нашої України" також подала заявку на проведення широкомасштабного народного віче на площі біля пам'ятника Шевченку на 17.00 у суботу, 13 вересня.

Як повідомили у Львівському міському управлінні внутрішніх справ, правоохоронні органи вивчають можливість "розведення в часі" або переносу дати проведення заходів "Нашої України" і БЮТ, ведуться переговори з лідерами цих політичних сил.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...