Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко пропонує водіям почати тренуватися

Субота, 4 жовтня 2008, 09:59

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко сподівається, що вже в листопаді набудуть чинності нові вимоги закону про дорожній рух.

"Я дуже сподіваюся, що буде підписаний законопроект про зміну до закону про дорожній рух. Голова держави має 15 днів на ухвалення рішення, і я дуже сподіваюся, що цей закон буде підписаний", - сказав міністр у п’ятницю на брифінгу в Донецьку, передає УНІАН.

"А далі публікація, тобто, я вважаю, що з листопада місяця водіям треба бути вдвічі обережнішими, хоча я їх закликаю починати тренуватися робити це вже з завтрашнього дня", - додав Луценко.

"Хочу нагадати, що не йдеться виключно про збільшення штрафів, це примітивний підхід і не є правильним", - сказав міністр. Хоча, за його словами, "підняли штрафи в багато разів".

"Головні інновації закону, який я цілком підтримую і на нього дуже розраховую, - це нарешті введення загальносвітової норми відео- і фотофіксацій порушень як доказ у суді: тобто, камери неупереджено фіксуватимуть порушення перевищення швидкості на автотрасах", - додав він.

Луценко також зазначив, що "важлива складова у цьому законі - це посилення підходу до автошкіл, які на жаль, профанують своє завдання випуску грамотних водіїв".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...