Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ просить Портнова не радіти

Середа, 8 жовтня 2008, 16:07

Розповсюджена інформація про те, що Шевченківський районний суд Києва нібито задовольнив позов народного депутата Андрія Портнова до СБУ, не відповідає дійсності, оскільки рішення суду не вступило в законну силу.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-центр Служби безпеки.

Представником СБУ у встановлений законом термін буде подано апеляційну скаргу і надано додаткові матеріали по суті справи для прийняття судом об’єктивного рішення, йдеться у повідомленні.

СБУ підтверджує, що стосовно фактів хабарництва (зокрема, щодо хабара у розмірі близько 150 тисяч доларів США) у період, коли у Фонді держмайна перебував Портнов, розслідується кримінальна справа, оскільки корупційні злочини є особливо небезпечними для суспільства.

В СБУ наголосили, що будь-який тиск не вплине на законність розслідування справи, на невідворотність покарання та подальшу публічну позицію СБУ стосовно корупціонерів у органах державної влади.

Як повідомлялось, в середу прес-служба БЮТ з посиланням на адвоката Портнова Володимира Макара повідомила, що Шевченківський райсуд Києва задовольнив позов Портнова до СБУ, визнавши інформацію, поширену СБУ щодо нього, недостовірною та наклепницькою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування