Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин думає, що Янукович з Тимошенко крастимуть по 200 доларів на секунду

Вівторок, 2 грудня 2008, 10:27

Фракція Блоку Литвина не підтримуватиме кандидатуру Івана Плюща на посаду спікера.

Про це заявив лідер фракції Володимир Литвин у парламенті у вівторок.

Він висловив переконання в тому, що парламент має очолити людина, яка б змогла консолідувати його роботу.

На запитання, яким чином відбуватимуться консультації з приводу обрання спікера, для чого Верховна Рада взяла перерву до четверга, Литвин висловив думку, що ніяких консультацій не відбуватиметься.

"Ніяких консультацій не буде, просто окозамилювання. Просто ще не все поділили – не всі підприємства і не всі міністерства. І всі банки, які ще залишилися державними, не встигли розпиляти між собою", - сказав він.

Литвин також зазначив, що на його думку, ймовірна коаліція між БЮТ і Партією регіонів може бути побудована виключно на бізнес-інтересах.

"Ну як можуть непримиренні політичні опоненти раптом порозумітися? Як це люди, які гнівно відкидали звинувачення в тому, що вони в одну секунду вкрадуть 60 доларів, тепер з цим змиритися? Це значить будуть разом 120 красти, плюс інфляція – виходить 200", - сказав він.

"А що ж залишиться для країни?", - сказав він, додавши, що не висуває жодних звинувачень, лише цитує керівників держави.

Як відомо, раніше прем’єр Юлія Тимошенко звинувачувала уряд Віктора Януковича у тому, що він "крав зі швидкістю по 60 доларів на секунду".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування