Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рада знову піде на перерву – не домовилися?

Середа, 3 грудня 2008, 17:16

Депутат Партії регіонів Олександр Єфремов прогнозує продовження перерви в роботі парламенту в пленарному режимі до 9 грудня.

"Швидше за все, буде оголошена перерва до вівторка", – сказав Єфремов, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

За його словами, консультації, що проводить Партія регіонів із усіма фракціями парламенту щодо формування коаліції і обрання спікера, ще не завершені.

"Як мені здається, буде потрібно ще кілька днів для ухвалення остаточного рішення. Я не бачу у четвер рішення даного питання за нашої участі", – зазначив він.

В той же час депутат не виключив, що на засіданні 4 грудня може бути оголошено про створення коаліції або бути обраний спікер без участі Партії регіонів.

Єфремов, який є головою парламентського комітету з питань регламенту, уточнив, що 8-12 грудня парламентарії, відповідно до календарного плану, повинні працювати в комітетах і фракціях.

У зв'язку з цим, за його прогнозами, ймовірніше всього перерва буде оголошена до 9 грудня після внесення змін у календарний план.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування