Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-прокурора Києва викрали у Парижі і тиждень тримали у полоні

Середа, 3 грудня 2008, 17:35

Колишній прокурор Києва Юрій Гайсинський протягом шести днів перебував у полоні викрадачів у Парижі.

Це "ТСН" підтвердив сам Гайсинський, який тільки у вівторок повернувся до України.

За його словами, в автомобіль, яким він із клієнтом діставався ресторану, заскочило троє невідомих у масках. Вони наставили пістолети, надягли пов’язку на очі та відвезли у невідомому напрямі.

У полоні Гайсинський пробув шість днів.

Викрадачі кавказької зовнішності двічі змінювали місце утримування та вимагали викуп у 20 мільйонів доларів. Але врешті, Гайсинського відпустили без грошей.

Як пізніше розповіли французські поліцейські, за його звільнення клопотав затриманий ними паризький кримінальний авторитет.

Водночас, як повідомляє Бі-Бі-Сі з посиланням на французьке радіо “РТЛ”, колишнього прокурора було викрадено посеред білого дня, на виході з одного з дорогих паризьких готелів.

Французька преса каже про можливу причетність української мафії.

Розпочато слідство, міністерство внутрішніх справ Франції взяло справу під свій особливий контроль.

Неофіційно представники ділових кіл Франції, які співпрацюють із клієнтами Гайсинського в Україні, кажуть про можливий зв’язок цього викрадення саме з адвокатською практикою колишнього заступника генпрокурора.

Бі-Бі-Сі також повідомляє, що Гайсинського було викрадено та звільнено разом з Володимиром Воронцовим, який, за свідченнями французької преси імовірно, причетний до міжнародного скандалу з контрабандою зброї.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування