Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через пожежу в інтернаті у Росії загинуло 23 людини

Неділя, 1 лютого 2009, 11:39

Число загиблих при пожежі в інтернаті для людей похилого віку у селищі Под’єльск (республіка Комі РФ) досягло 23 чоловік.

Усього в будинку в момент пожежі перебувало близько 30 людей, повідомляє Ліга.net з посиланням на ВВС.

Розбір завалів триває.

Раніше в місцевому управлінні МНС висловили побоювання, що всі, хто залишався в будинку на момент прибуття пожежних, загинули.

У будинку для людей похилого віку жили більше 20 людей, у момент пожежі в будинку перебував ще сторож. Чи були в інтернаті в той вечір інші працівники достовірно невідомо.

Три жінки були врятовані до прибуття пожежних розрахунків; сторожу також удалося врятуватися, повідомила представник місцевого управління МНС Любов Терентьєва.

Пожежа спалахнула в суботу ввечері у віддаленому сільському інтернаті "малої місткості для громадян похилого віку й інвалідів" в 120 кілометрах від Сиктивкара.

Слідство, яке з’ясовує причини загоряння, розглядає в якості пріоритетної версію необережного поводження з вогнем, але не виключені й інші, у тому числі й підпалу.

Про це заявив офіційний представник Слідчого комітету при прокуратурі (СКП) РФ Володимир Маркін, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"У цей час розглядаються всі можливі версії події. У якості пріоритетної опрацьовується версія необережного поводження з вогнем, але не виключені й інші, у тому числі підпал з метою приховання іншого злочину", - сказав Маркін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування