Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко обіцяє спустити держмайно не за копійки

Середа, 4 лютого 2009, 14:06

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко запевняє, що в Україні не буде приватизований жоден об'єкт, якщо за нього не запропонують достойної ціни.

"Жоден об'єкт не буде приватизований, якщо не буде достойної ціни", - сказала прем'єр на брифінгу в середу.

Тимошенко уникла прямої відповіді на прохання підтвердити інформацію про те, що Фонд держмайна вирішив виставити на приватизацію 67,79% акцій "Укртелекому" та блокуючі пакети акцій 5 обленерго.

Натомість прем'єр заявила, що "Фонд держмайна працює за встановленим планом, в тому числі і по дорученню всіх вищих посадових осіб держави".

Тимошенко зауважила, що з усіма потенційними учасниками приватизаційних процесів будуть проводитися консультації:

"Ми будемо встановлювати, хто готовий взяти участь. Також будуть встановлюватися дуже високі стартові умови для початку проведення приватизації".

Тимошенко запевнила, що уряд буде підходити до процесу приватизації "дуже виважено і ретельно, нічого не буде робитися поспіхом".

На запитання, з якими саме шістьма країнами уряду вдалося домовитися про надання кредиту, і чи немає серед них Росії, прем'єр також ухилилася від прямої відповіді:

"Усе, що зараз відбувається на рівні переговорів, це є робочі технічні моменти. Коли буде результат, ви дізнаєтеся про це першими. Переговори мусять проводитися в тиші і завершитися успішно".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування