Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко тішиться, що їй "висловили довіру" на "непривабливій" посаді

Четвер, 5 лютого 2009, 15:44

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко вважає, що на засіданні Верховної Ради у четвер було проголосовано "резолюцію довіри уряду".

"Я можу констатувати, що замість резолюції недовіри уряду, було проголосовано резолюцію довіри уряду", - сказала вона, коментуючи результати голосування.

Крім того, прем’єр додала, що головною метою висловлення недовіри її Кабінету міністрів було намагання опозиційних сил дестабілізувати і без того складну економічну ситуацію.

"Я думаю, що Партією регіонів не ставилося сьогодні реальне завдання знищувати уряд, а ставилося завдання дестабілізувати, принижувати, дискредитувати і робити так, щоб уряд не міг спокійно і нормально працювати в таких надважких умовах", - сказала вона.

На переконання Тимошенко, ніхто з нинішніх опозиціонерів, насправді, не хоче на даний момент обіймати посади в уряді.

"В той час, коли кожен день постають виклики перед урядом, очевидно, що ніхто з цих сміливих опозиціонерів не хоче бути на чолі уряду, не хоче бути міністрами уряду, тому що вони дбають про свої інтереси", - сказала вона.

"Сьогодні стілець прем’єр-міністра ні для кого не є привабливим, тому що це дуже важка, відповідальна і невдячна робота", - заявила Тимошенко.

"Але в той же час, сьогоднішнє голосування довіри уряду дає нам підстави далі продовжувати нашу програму, продовжувати виконувати бюджет і робити все для того, щоб мінімізувати колосальні впливи світової фінансової кризи на Україну", - сказала вона.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування