Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У НУ-НС запідозрили БЮТ у глобальній змові з Януковичем

Вівторок, 3 березня 2009, 12:51

Член фракції НУ-НС Тарас Стецьків вважає, що голосуванням за звільнення Володимира Огризка з посади міністра закордонних справ БЮТ "поставив коаліцію на межу розвалу".

Таку думку він висловив в інтерв’ю журналістам, коментуючи участь БЮТ у голосуванні.

"Сьогоднішнім голосуванням БЮТ поставив коаліцію на межу розвалу. І це означає, що в такому випадку коаліція має збиратися в присутності прем’єр-міністра і спікера і серйозно розглядати це питання", - сказав Стецьків.

Відповідаючи на питання, чи мають намір депутати від НУ-НС відкликати свої підписи з-під коаліційної угоди у зв’язку з таким кроком БЮТ, він відповів:

"Від нас чекають окремі діячі БЮТ такого кроку, щоб в черговий раз БЮТ звинуватив НУ-НС у виході з коаліції. Так от, цієї радості, я думаю, що ми нашим партнерам по коаліції поки що не доставимо".

На переконання Стецьківа, "частина БЮТу за порозумінням з прем’єром вирішила в черговий раз розіграти карту союзу з Партією регіонів".

"Ціна цього союзу може бути тільки одна – внесення комплексних змін до Конституції зі скасуванням прямих виборів президента, з переведенням їх у парламент і з розподілом повноважень між прем’єром і президентом, тобто між Тимошенко і Януковичем", - сказав він.

"У даному випадку це буде просто політична змова", - додав Стецьків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування