Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов: Тимошенко так не говорить, як відзиваються про Огризка

П'ятниця, 6 березня 2009, 23:14

Депутат від Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що звільнений міністр закордонних справ Володимир Огризко продемонстрував "професійну непридатність працювати в дипломатії".

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

"Від дипломата верхнього рівня дуже важко чути, коли він звинувачує фактично половину країни, у тому, що вони займають антидержавну позицію", - заявив депутат.

"Коли дипломат вищого рангу думає про те, що є його точка зору і неправильна точка зору, то на мій погляд це професійна непридатність працювати в дипломатії", - сказав Єфремов.

Звертаючись до присутнього в студії президента Віктора Ющенко, він заявив: "Віктор Андрійович, якщо ви дасте доручення своїм помічникам, щоб вони приїхали в закордонні диппредставництва і переговорили...з приводу відношення до колишнього міністра закордонних справ і ще колишнього міністра закордонних справ Тарасюка, то ви будете дуже розчаровані".

"Тому що дипломати середньої ланки відзиваються в таких тонах про цих керівників, що я б тут не дозволив навіть собі говорити. Те, що говорить Юлія Тимошенко про наших керівників - це м'які вислови, у порівнянні з тим, що говорять ці дипломати про даних керівників", - підкреслив Єфремов.

"Міністр закордонних справ розсилає в закордонні диппредставництва депешу, до якої прикладає відповідне висловлення заступника керівника РНБО, у якому він у самих негативних тонах характеризує виконавчу владу в нашій державі", - зазначив він.

"Ми знаємо, що вона така, але коли це виноситься за межі нашої держави з припискою, що ви повинні зустрітися з керівниками держав і викласти їм точку зору, то я вважаю, що це антидержавна політика", - сказав депутат.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування