Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кабмін не знайшов, за що Тимошенко назвала губернатора "покидьком"

Четвер, 2 квітня 2009, 17:37

Уряд на засіданні в четвер, заслухавши результати роботи комісії щодо діяльності глави Одеської обладміністрації Миколи Сердюка, не знайшов підстав для притягнення його до відповідальності.

Про це заявив міністр Кабінету міністрів Петро Крупко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Те, що говорила сьогодні пані Кужель (глава Державного комітету з питань регуляторної політики і підприємництва Олександра Кужель), вона звичайно говорила про багато речей, але... якихось конкретних фактів, що могли б стати підставою для ухвалення рішення про притягнення його до відповідальності не пролунало", - сказав Крупко журналістам у четвер.

На засіданні уряду в четвер глава Держкомпідприємництва розповіла міністрам про результати роботи комісії з перевірки фактів, що були викладені в звертанні автоперевізників, що мітингували на трасі Київ-Одеса.

Як повідомлялося, 5 березня прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що зробить подання про звільнення глави Одеської облдержадміністрації Миколи Сердюка.

"Я прекрасно знаю якість роботи цієї людини, знаю якості самої людини, тому сьогодні на засіданні уряду ми зробимо подання про звільнення і подумаємо над кандидатурою гідної людини, що є в Одеській області - щоб можна було призначити", - підкреслила вона на зустрічі зі страйкуючими автоперевізниками в Одеській області.

Вона нагадала, що за Конституцією Кабмін може тільки зробити подання на звільнення чи призначення губернатора.

"Але що сьогодні робиться? Конституцію - убік, призначають виконуючого обов'язки без подання уряду, і потім працюють такі покидьки, як губернатор Одеської області", - заявила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...