Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" вважають, що Тимошенко думає вчорашнім днем

П'ятниця, 3 квітня 2009, 18:28

Заступник лідера фракції Партії регіонів Борис Колесніков вважає, що так звана антикризова програма уряду ніякого відношення до боротьби з кризою не має.

Про це він сказав в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Ця програма лежить у парламенті 4 місяці і ніякого відношення до кризи не має... Що в цій антикризовій програмі забезпечує робочі місця? Нічого...Що в цій антикризовій програмі забезпечує збереження і так невеликих банківських заощаджень українського народу? Теж нічого... Це пустишка", - заявив він.

"І в будь-якій програмі, щоб вона була виконана, гарантією має бути зміна державного бюджету. Інакше це просто декларація про наміри і не більше того", - сказав депутат.

При цьому Колесніков нагадав, що у Партії регіонів є довгострокова програма по виходу країни з економічної кризи. У той же час, за його словами, антикризові законопроекти від Партії регіонів блокуються в парламенті.

"З цією командою (командою уряду Юлії Тимошенко) ми не бачимо механізмів реалізації будь-яких реформаторських проектів. Тому що вони думають вчорашнім днем. І діють за принципом: війна план покаже", - пояснив Колесніков.

Раніше лідер фракції БЮТ Іван Кириленко повідомив про те, що коаліція має намір запропонувати на розгляд парламенту 14 квітня антикризову програму уряду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...