Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко про Юлю-бяку і клоунів, що блокують свій цирк

Субота, 4 квітня 2009, 15:50

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає недоречними зміни до Конституції, запропоновані президентом Віктором Ющенком.

Таку думку він висловив, виступаючи перед учасниками з'їзду партії "Вперед, Україно!", перейменованої в суботу в "Народну самооборону".

"Внесення змін до Конституції – як створення заповідника недоторканності для подільників свого закарпатського сантехніка, який останнім часом доріс до статусу туалетного утьонка", - заявив Луценко.

На переконання міністра, недоречно витрачати 450 млн. грн. з бюджету на проведення референдуму щодо створення двопалатного парламенту, тим більше в умовах кризи.

При цьому міністр нагадав Ющенку його власні слова 2003 року, коли той критикував політреформу Леоніда Кучми.

"Ці реформи спрямовані лише на одне, щоб продовжити свої владні повноваження незаконним шляхом і забезпечити збереження влади", - нагадав Луценко.

Крім того, міністру не подобається критика президента на адресу уряду. "В усьому світі влада й опозиція домовляються, а у нас хатня війна всіх проти всіх посилилася", - заявив він.

"Президент, який має в уряді половину міністрів, називає його популістським і неефективним, але при цьому проти заміни своїх міністрів. При цьому будь-які внутрішні проблеми і зовнішні дії уряду негайно засуджуються, бо Юля – бяка. Головне гасло – довести, що Юля бяка. Інших гасел у секретаріаті президента немає", - заявив міністр.

Щодо дій опозиції в парламенті, то Луценко назвав їх "клоунами, які блокують власний цирк".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування