Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога думає, що в Луценка від безсилля вже не знають, що про нього вигадати

Четвер, 9 квітня 2009, 13:06

Глава секретаріату президента Віктор Балога користується державною охороною на законних підставах.

Про це наголошується у коментарі, наданому УНІАН прес-службою Балоги.

У документі підкреслюється, що охорона глави секретаріату президента, яку здійснюють співробітники Державного управління охорони, надана згідно з розпорядженням президента України, на підставах, передбачених чинним законодавством.

Залучення до охоронних заходів спецпідрозділу СБУ "Альфа" відбувається лише в окремих випадках, за наявності достовірної оперативної інформації про загрозу життю та здоров’ю керівника Секретаріату й регламентується відповідними нормами законодавства та окремими наказами СБУ.

"Усі заяви щодо незаконного використання сил та засобів підрозділів УДО є надуманими й тому неправдиві", - наголошується в коментарі.

"Мої недоброзичливці всіляко намагаються приліпити до мене якісь звинувачення, їм не вдається, вони нервують й з безсилля вигадують все нові та нові плітки. Народні депутати, які поширюють через ЗМІ ці вигадки, явно зловживають своїм правом на депутатське звернення та запити", - зазначив він.

"Упевнений, що чим більше таких фантазій виливатиметься в ЗМІ, тим більшою буде і недовіра до їхніх авторів, де жодне звинувачення іще ніколи підтверджувалось. Усі ці голосні звуки не справляють на мене найменшого враження, а коментувати розповсюджувані наклепи доводиться лише з поваги до професійного обов’язку ЗМІ подавати всебічну інформацію", - сказав Балога.

8 квітня громадянський рух "Народна самооборона" звинуватив Балогу у незаконному користуванні державною охороною.

Згідно з повідомленням, глава секретаріату президента не входить до переліку осіб, яким повинна надаватися охорона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування