Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко піднімає депутатів проти "ширки"

Понеділок, 1 червня 2009, 15:13

Громадський рух В'ячеслава Кириленка "За Україну!" закликає народних депутатів не підтримувати створення коаліції між фракціями Партії регіонів і БЮТ.

"Розтоптавши довіру виборців, політико-бізнесові клани на чолі з Януковичем і Тимошенко увійшли в змову, мета якої - позбавити український народ будь-якого впливу на ситуацію у власній країні, а саму Україну знову повернути до становища московської провінції", - йдеться у заяві руху.

"Тимошенко і Янукович під патронатом своїх кремлівських кураторів прагнуть скасувати всенародні вибори президента. За їхнім задумом, президента обиратиме Верховна Рада, і цим президентом стане Віктор Янукович", - попереджає "За Україну!".

За їхніми словами, "в обмін на це Юлія Тимошенко залишиться прем'єром, замінивши останніх кваліфікованих і патріотичних міністрів на представників Партії регіонів".

"Щоб пом'якшити обурення власних виборців, БЮТ та Партія регіонів прагнуть шляхом торгівлі посадами втягнути в новоявлену коаліцію треті фракції, які слугуватимуть прикриттям змови й створюватимуть враження "об'єднання заради стабільності", - попереджає рух.

За словами руху, "щоб уникнути відповідальності перед громадянами, БЮТ і Партія регіонів хочуть позбавити український народ права обирати не лише президента, але й парламент та місцеві органи влади, відклавши парламентські та місцеві вибори на 2014 рік".

"Ніколи за роки незалежності Україна не перебувала у більшій небезпеці. Адже Тимошенко і Янукович не лише позбавляють українців права вибору, але й реалізують давню кремлівську мрію про Україну без всенародно обраного президента", - попереджає "За Україну!".

"Маніпулюючи "кишеньковими" депутатами, зовнішні сили зможуть легко взяти під контроль українську економіку і систему управління. Під загрозою опиняться сама незалежність і територіальна цілісність країни", - додають у русі.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:22
Під час атаки на Івано-Франківщину Польща піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
В Росії злетіли бомбардувальники Ту-95: оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповненоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
Усі новини...