Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Ширка" і Москва тягнуть Україну на шибеницю – Банкова

Четвер, 4 червня 2009, 19:22

Те, що відбувається в українському парламенті, і те, що відбувається у сфері газу, - дві ланки одного ланцюга, вважає уповноважений президента з міжнародних питань енергетичної безпеки Богдан Соколовський.

"Те, що відбувається в українському парламенті, і те, що відбувається з газом з боку Росії, - це є дві ланки одного й того ж ланцюга, яким зашморгується Україна на шибениці", - наголосив він, відповідаючи на запитання представників ЗМІ, повідомляє прес-служба голови держави.

На думку Соколовського, заяви російської сторони про нездатність України розраховуватися за російський газ є спробою через найбільш серйозний чинник - енергетичний, підкреслити, що Україна виснажена економічно і нинішня влада не здатна з цим викликом впоратися.

Таким чином відповідно створюється і "реклама" для нової коаліції, яка формується у Верховній Раді.

"Це не що інше, як спроба нав'язати думку і українській спільноті, і світу як про нездатність існуючої влади, так і про неспроможність Української держави функціонувати самостійно як держави взагалі", - переконаний Соколовський.

Уповноважений президента також зауважив, що приїзд в Україну європейських експертів для з'ясування ситуації з поставками газу не пов'язаний із загостренням російсько-українських газових відносин у зв'язку з останніми заявами російського керівництва. Цей візит був запланований раніше, до виникнення цього загострення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування