Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко назвала головного конкурента, але впевнена в перемозі

Вівторок, 9 червня 2009, 18:39

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко називає своїм головним конкурентом на президентських виборах Віктора Януковича і упевнена у своїй перемозі.

"Ми чітко визначилися, що ми йдемо на президентську кампанію. Я особисто буду брати в ній участь", - заявила Тимошенко на брифінгу у вівторок.

"Більше того, я переконана, що ми зможемо отримати перемогу. Я і моя команда", - наголосила вона.

Відповідаючи на запитання, кого саме вона вважає своїм головним конкурентом на виборах, Тимошенко заявила:

"Безумовно і беззаперечно моїм головним конкурентом на виборах буде Віктор Янукович. Це було зрозуміло ще з 2004 року, що наші команди конкурують і саме між нами буде розгортатися боротьба за перемогу в президентській кампанії".

На запитання, як вона збирається поєднувати урядову діяльність і участь у виборах президента, чи збирається вона взяти відпустку, прем'єр відповіла:

"Як я можу кинути країну під час кризи і піти у відпустку? Я візьму відпустку від виборчої кампанії".

"Я буду займатися своїми справами, буду вести урядову діяльність і буду захищати країну від кризи, а виборчу кампанію будуть робити депутати", - додала вона.

Тимошенко зауважила, що зменшити вплив брудних технологій під час виборів буде практично неможливо. Єдиною зброєю проти таких технологій прем'єр назвала підвищення моральності і духовності суспільства.

Крім того, прем'єр висловила переконаність у тому, що президентська кампанія розколить країну.  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування