Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвину не дають можливості урочисто піти в президенти

Середа, 1 липня 2009, 16:20

Голова Верховної Ради Володимир Литвин обіцяє зробити офіційну заяву щодо свого висування на посаду президента найближчим часом в урочистій атмосфері.

Таким чином він відповів на брифінгу в середу на запитання, чому він досі не оголосив про свій намір балотуватися на наступних виборах, хоча обіцяв це зробити одразу після призначення дати виборів президента.

"Хотілося б у відповідній обстановці зробити цю заяву, але ви ж розумієте, що не дають можливості це зробити", - сказав він.

Далі Литвин уникнув відповіді на запитання, зосередившись на тому, що під час теперішньої президентської кампанії "продовжуватимуться розколи" у суспільстві, в той час як його команда виступає проти цього і налаштована на конструктивну та результативну роботу.

"Ви сьогодні звернули увагу на гасло, яке було написано: "Литвин, подумай про народ!". Це підтверджує те, що є розуміння, навіть в непримиренних опонентів про те, що країні потрібен Литвин, і вони звертаються до мене, коли в них для людей вже нічого не залишилося", - сказав він.

"Все забрали, а тепер кричать "Рятуй!". Я думаю, що я це зроблю", - додав спікер.

Після цього, на уточнююче запитання: "Так ви ідете в президенти?" Литвин відповів: "Ідемо, ідемо", - викликавши сміх журналістів.

На ще одне уточнення, "скільки ж вас іде, якщо ви вживаєте слово "ідемо" в множині", спікер запевнив: "Я мав на увазі всіх, всю нашу команду".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування