Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко нагадав, що Яценюка брали у Нацбанк за його рекомендацією

Четвер, 2 липня 2009, 20:41

Бізнесмен Сергій Тігіпко, який заявив про намір брати участь у виборах президента України, не буде формувати свою команду з людей, які вже займали певні посади в державі.

Про це він заявив в четвер на прес-конференції у Львові.

"Ті люди, які вже були, не додають рейтингу, а швидше забирають", - сказав він і додав, що в команді буде мало відомих людей.

Тігіпко висловив упевненість у тому, що він вміє підбирати людей в команду і свідченням того є Арсеній Яценюк, якого колись Тігіпко рекомендував призначити першим заступником голови Нацбанку.

Що ж стосується передвиборної програми, то Тігіпко сказав, що вона буде виписана після його поїздок по всіх регіонах України.

Однак він зауважив, що має намір акцентувати увагу виборців на тих проблемах, які можуть об'єднати країну, а не роз'єднувати її.

"Перш за все - прагматизм, а те, що нас роз'єднує - на другий план. Це мій підхід. Якщо ми патріоти України, то повинні боротися за суть, а не за форму", - підкреслив він.

Також Тігіпко сказав, що зміни у виборче законодавство, які зараз проходить, краще робити після того, як політична сила приходить до влади, а не перед самими виборами.

"Не дуже добре, коли зміни в закон вносять перед виборами, тому що виглядає так, ніби ці зміни проводять "під себе", - зазначив він.

У той же час Тігіпко підкреслив, що зміни в політичній еліті України будуть, і буде створено конкурентне середовище. "Вже зараз згідно з соціологічними дослідженнями, половина людей не хоче голосувати за старих", - сказав він.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування