Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин: Я не хочу бійок, бо у нас у фракції немає боксерів

П'ятниця, 3 липня 2009, 12:07

Спікер Володимир Литвин вважає блокування парламенту Партією регіонів ознакою реалізації "сценарію", який формується за межами Верховної Ради.

"Усе те, що відбувається сьогодні, свідчить про те, що є намагання реалізувати різні сценарії відповідного розвитку подій в Україні. Я переконаний, що ініціатори цих сценаріїв знаходяться за межами Верховної Ради або до неї не приходять", - сказав Литвин на брифінгу у п’ятницю після позачергового засідання Ради.

"Є намагання довести ситуацію до абсурду. Бо одні розраховують в такий спосіб уникнути будь-якої відповідальності, а інші – на руїнах прийти до влади. Я переконаний, що ні перший, ні другий сценарій реалізовано не буде", - додав він.

Литвин звинуватив Партію регіонів у непослідовності, зокрема, у питанні розгляду кадрових призначень в уряд Юлії Тимошенко.

"Я стою на тому, що треба невідкладно розглянути це питання. Бо з одного боку, критикують уряд, що немає міністра фінансів, а з іншого – не дають розглянути це питання. Ви знаєте, я людина безмежно компромісна, хоча це часто розглядається як слабкість, і я пропонував розглядати всі питання, потім - розглянути питання, які не викликають заперечень, або питання призначення на вакантні посади", - сказав він.

"На превеликий жаль, ця пропозиція не знаходить підтримки. Але водночас я заявив, що я не хочу бути учасником і свідком бійок у Верховній Раді. Бо у нас у фракції немає майстрів спорту з боксу і боротьби. А влаштовувати тут показові поєдинки – я вважаю, що це буде свідчити про те, що опустилися до того рівня, що далі вже нікуди", - додав Литвин.

Він також висловив переконання у тому, що "сьогодні як ніколи повинен працювати здоровий глузд".

"Не випадково, закриваючи засідання, я звернувся до депутатів з одним закликом: одумайтесь. Кожен має зрозуміти свою відповідальність, що вільно або невільно, але сьогодні все робиться для того, що штовхають країну і людей, про яких так печуться, до провалля. Цього допустити не можна", - сказав спікер.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...