Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коломойський хоче стати телелідером

П'ятниця, 3 липня 2009, 18:29

Співвласник Приватбанку, член ради директорів компанії Central European Media Enterprises Ltd. Ігор Коломойський, що одержав контроль над телеканалом "1+1", вважає придбання каналу бізнесом-інвестицією і ставить задачу вийти в лідери на українському телеринку.

"Це винятково бізнес-інвестиція. Ми віримо в потенціал нашого медіаринку і його великі можливості", - сказав Коломойський в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" у п'ятницю.

"Разом з колегами зі СМЕ ми ставимо перед менеджментом компанії задачу стати лідерами на українському телеринку", - сказав він.

"Ми раді використовувати досвід СМЕ і налагоджені процедури прийняття рішень, експертизу наших колег, тому що на більшості ринків, де працює СМЕ, станції, які знаходяться під її контролем, є лідерами", - продовжив бізнесмен.

За його словами, "в Україні конкуренція вище, криза і є своя специфіка,... і для успішної роботи на медіаринку потрібні стабільність і цілеспрямована робота".

Відповідаючи на питання про можливі кадрові зміни менеджменту на каналах, акціонером яких став Коломойський, він сказав: "Ми розраховуємо на успішну і довгострокову роботу з управління групою компаній "1+1" команди на чолі з Олександром Ткаченко".

"Стратегічні рішення буде приймати наглядова рада в яку входять 5 осіб - 3 від СМЕ і тепер крім мене ще буде один мій представник", - сказав він.

Як відомо, компанія Central European Media Enterprises Ltd. оголосила про те, що дійшла згоди Коломойським про продаж акцій "1+1".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування