Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат Лозінського: "Я не здивуюся, якщо його вже спіймали"

П'ятниця, 3 липня 2009, 21:42

До інциденту у Кіровоградській області, внаслідок якого загинув Валерій Олійник, можуть бути причетні ще декілька осіб.

Про це заявив адвокат депутата від БЮТ Віктора Лозинського Роман Денисюк в ефірі 5 каналу.

"Я вважаю цілком ймовірним, що ще були люди. Може одна, а може декілька", - сказав він.

Відповідаючи на питання, чи відомо адвокату де зараз знаходиться колишній депутат від БЮТ Віктор Лозинський, він сказав: "При тому, як розслідується кримінальна справа прокуратурою...я не буду здивований, якщо Лозинського вже спіймали і про це нікому не кажуть".

Він наголосив, що у цій кримінальній справі є "політична складова".

Як відомо, 16 червня у Голованівському районі Кіровоградської області в інциденті за участю нардепа Лозинського, прокурора Голованівського району Євгена Горбенка та начальника Голованівського РВ УМВС Михайла Ковальського загинув 55-річний Олійник.

Звучали версії, що це було полювання. Утім, учасники інциденту причетність до вбивства заперечували, називаючи свої дії самозахистом. Разом із тим, на тілі загиблого було виявлено 9 вогнепальних поранень, численні переломи. Поховали його без ноги.

Горбенка і Ковальського було звільнено з займаних посад та затримано Генпрокуратурою. За деякими даними, вони уже зізналися слідчим у вбивстві 15 осіб.

У п’ятницю Верховна Рада ухвалила постанову про припинення депутатських повноважень Лозінського. Адвокат Лозінського Денисюк заявляв, що не знає, де наразі перебуває його підзахисний.  Деякі депутати припускають, що Лозінського вже нема в Україні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування