Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Лужкова назвали ідею Ющенка "повним ідіотизмом"

Понеділок, 6 липня 2009, 17:02

Влада Москви не згодна з заявою президента Віктора Ющенка про те, що російські гуманітарні й освітні проекти в Севастополі є "недружніми".

Про це сказав прес-секретар мера Москви Юрія Лужкова Сергій Цой, коментуючи слова Ющенка, передає РИА Новости.

"Я вважаю, що це повний ідіотизм. Це повне божевілля - така заява. Будинок Москви, те, що побудовано на території Севастополя, у тому числі житло, - це є соціальною складовою для всього населення Криму - і росіян, і українців", - сказав Цой.

Він зазначив, що, хоча Будинок Москви в першу чергу піклується про російськомовне населення, він приносить користь усьому населенню Криму.

"Якби адміністрація Ющенка і влада робила побільше таких осередків культури, проблем би не виникало. Сама адміністрація робить недостатньо й у той же час піддає анафемі те, що зроблено для населення Криму і людей, про яких вона має піклуватися", - вважає Цой.

Напередодні Ющенко, відповідаючи на питання про своє відношення до проектів, подібним до Будинку Москви в Севастополі, назвав їх "провокацією проти України".

Він також пообіцяв доручити правоохоронним органам проаналізувати, чи відповідають законодавству України гуманітарні й освітні проекти, які російська сторона реалізує в Севастополі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...