Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин готовий в четвер вдень піддатися шантажу "регіоналів"

Середа, 8 липня 2009, 12:01

Голова Верховної Ради Володимир Литвин пропонує поставити на голосування законопроект Партії регіонів про підвищення соціальних стандартів на 12 годину дня четверга.

Про відповідні пропозиції спікера повідомила його прес-секретар Ольга Чорна.

За її словами, у середу за наполяганням "регіоналів" була скликана погоджувальна рада, під час якої представники ПР повідомили про доопрацювання законопроекту Папієва про підвищення соцстандартів разом із змінами до бюджету та пропозиціями щодо джерел фінансування соціальних витрат.

"Але оскільки необхідно, щоб цей законопроект опрацювали профільний комітет та уряд, Володимир Литвин запропонував дати доручення профільному комітету і після доопрацювання винести документ на розгляд Верховної ради у четвер. А до того моменту продовжити нормальну роботу ВР, оскільки, за словами спікера, у порядку денному безліч питань, які потребують негайного рішення", - сказала вона.

На питання про реакцію Партії регіонів на пропозиції Литвина Чорна сказала: "Вони поки що не погоджуються і продовжують наполягати на терміновому внесенні законопроекту Папієва та позитивному голосуванні по ньому".

При цьому Чорна не виключила, що погоджувальна рада керівників фракцій найближчим часом продовжить свою роботу.

Як відомо, Партія регіонів вже кілька днів поспіль блокує роботу парламенту, вимагаючи розглянути законопроект про підвищення соціальних стандартів.

В свою чергу БЮТ заявляє, що в законопроекті не вказано, за рахунок чого планується підвищити мінімальну зарплатню та прожитковий мінімум.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...