Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин у п’ятницю не відпустить депутатів на канікули

Четвер, 9 липня 2009, 21:03

Голова Верховної Ради Володимир Литвин виключає, що парламент закриє свою 4-у сесію на засіданні в п'ятницю, 10 липня.

Про це він сказав в ефірі Українського радіо, передають Українські новини.

"Завтра (10 липня) сесія не завершиться. Це я говорю вам однозначно. Я не буду порушувати питання про закриття сесії, тому що у Верховної Ради є величезні борги перед людьми", - заявив він.

При цьому спікер зазначив, що якщо хтось захоче взяти на себе відповідальність і закрити сесію, то він не буде цьому заважати.

"Якщо хтось візьме на себе відповідальність, нехай вони це роблять. А якщо не подобається голова Верховної Ради з його принциповою позицією... тоді нехай вони про це привселюдно скажуть", - сказав він.

Литвин також заявив, що не тримається за посаду спікера.

Як повідомлялося, раніше депутат Ради, перший заступник голови фракції ПР Олександр Єфремов висловив сумніви в тому, що парламент буде працювати в режимі пленарних засідань у четвер, 9 липня, і в п'ятницю, 10 липня.

З 1 липня ПР блокує роботу парламенту, вимагаючи підвищення Радою прожиткового мінімуму, мінімальних зарплат і пенсій, а також звільнення міністра внутрішніх справ Юрія Луценка й міністра освіти і науки Івана Вакарчука.

Згідно із календарним планом, наступний тиждень депутати мали працювати з виборцями, і він мав бути останнім. В п'ятницю, мало відбутися останнє пленарне засідання перед канікулами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування