Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко сказав дітям, що вчити

Вівторок, 1 вересня 2009, 10:42

Президент Віктор Ющенко закликає молоде покоління вивчати українську мову, історію, культуру та традиції.

"Без національної гідності і пам'яті людина втрачає Богом дану індивідуальність та унікальність", - стверджує він у привітанні з нагоди початку нового навчального року та Дня знань, розповсюдженому прес-службою президента.

Особливі вітання Ющенко адресував першокласникам і студентам-першокурсникам, для яких з цього моменту починається "світла дорога до знань і успіхів".

"Вірю, що на цьому шляху кожний з вас зуміє розкрити свої здібності, таланти і чесноти, втілити мрії у життя. Переконаний, що ваші серця завжди будуть сповнені щирої любові до рідної землі, а набуті знання й уміння ви вміло застосуєте на благо української держави", - заявив президент.

Він також адресував слово шани українським педагогам. "Від ваших зусиль залежить успіх розпочатих глибинних перетворень у сфері освіти і науки, подальше утвердження системи зовнішнього незалежного тестування, реалізація принципів Болонського процесу та входження України до єдиного європейського освітнього простору", - заявив Ющенко.

Крім того, у вівторок вранці президент взяв участь в урочистостях до 1 вересня у школі № 4 міста Буча Київської області, провів її першокласників на перший урок та вручив педагогам Бучі ордери на квартири в нових будинках.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування