Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Переведений "регіонал" запевняє, що просто пішов назустріч Януковичу

Середа, 2 вересня 2009, 14:01

"Регіонал" Василь Кисельов стверджує, що призупиняє своє керівництво кримською організацією Партії регіонів з власної волі і тимчасово.

Про це він сказав агентству "Інтерфакс-Україна", коментуючи своє переведення на нову посаду – у центральний виборчий штаб ПР.

"Зважаючи на те, що є прохання лідера, що я кориснішим буду на виборах у центральному штабі, на період виборів я написав заяву, що до 18 січня 2010 року припиняю своє керівництво кримською організацією і прошу покласти обов'язки на Боярчука, мого першого заступника", - сказав Кисельов.

Коментуючи інформацію джерел "Української правди" про те, що він фактично відсторонений від керівництва парторганізацією, і думку, що він більше не повернеться до Криму, Кисельов заявив:

"Це домисли, інсинуації і побажання моїх недоброзичливців, але друзів у мене більше, ніж недругів".

Як відомо, 1 вересня джерела "УП" повідомили, що Політрада Партії регіонів у вівторок відсторонила депутата Кисельова від посади керівника кримської організації партії на підставі його заяви.

Його відсторонили від цієї посади на період виборчої кампанії у зв'язку з призначенням у центральний виборчий штаб. Однак джерела припустили, що Кисельов більше не повернеться на посаду керівника кримської організації партії.

Політрада ПР призначила на цю посаду голову ялтинської парторганізації, секретаря міськради Ялти Олексія Боярчука.

Джерела "УП" стверджували, що Кисельова фактично поставили перед вибором: або він сам покине посаду, або його зніме кримська партійна конференція.

У Кисельова стався конфлікт зі спікером ВР Криму Анатолієм Гриценком і його соратником, депутатом АРК Олександром Мельником. Кисельов звертався до міністра внутрішніх справ Юрія Луценка по захист у зв'язку з погрозами Мельника.

У середу вранці Партія регіонів розповсюдила заяву, у якій наголосила, що Політрада задовольнила особисту заяву Кисельова і перевела його з посади голови Кримської організації партії на керівну посаду в Центральний штаб. ПР звинуватила "Українську правду" у "перекручуванні фактів", не наводячи доказів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування