Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович хоче дружити з Росією танками

Вівторок, 8 вересня 2009, 13:20

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович виступає за спільне використання потужностей військово-промислових комплексів України і Росії.

"Ми (Партія регіонів) вважаємо, що співробітництво з військово-промисловим комплексом Росії буде одним з наших стратегічних напрямків", - заявив він на зустрічі з працівниками Житомирського ремонтно-механічного заводу у вівторок.

При цьому Янукович відзначив, що Росія є стратегічним партнером України по усіх видах озброєнь, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Говорячи про нинішній стан українського ВПК, він відзначив необхідність його модернізації, підкресливши, що така модернізація неможлива без співробітництва з Росією.

"Те, що ми з цим питанням затягли, граючись у політику - це нездоровий стан влади, яку потрібно лікувати", - відзначив він.

За словами Януковича, у нинішньому році в державному бюджеті України на модернізацію ВПК виділено 125 млн. грн. У той же час, за його словами, його уряд у 2006 році виділяв на модернізацію ВПК України близько 500 млн. грн., у 2007 році - близько 900 млн. грн.

Янукович критично оцінив дії уряду в цій сфері і відзначив, що за останні 5 років влада нічого не зробила для поліпшення ситуації.

"Ми бачили дрібних щипачів, які в угоду політичній кон'юнктурі підкорили всі процеси життєдіяльності держави", - констатував він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування