Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ратушняк потрапив у справи тільки завдяки Медведьку - Яценюк

Середа, 9 вересня 2009, 22:18

Лідер Фронту змін Арсеній Яценюк переконаний, що мер Ужгорода Сергій Ратушняк буде покараний за свої дії.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"Мер воріт в Україну – антисеміт. Я зараз не кажу про Яценюка. Ви можете навіть не сумніватися, що якби у мене хоч хтось з родичів був єврей, я би з великим задоволенням так само гордо заявив, що у мене є євреї, як я гордо скажу, що я українець", - сказав він.

"На це ніяк не реагує суспільство. Прем'єр мовчить, вся правоохоронна система мовчить. Тільки завдяки генпрокуратурі, порушили не дві, а три кримінальні справи. Ці кримінальні справи будуть доведені до пуття", - вважає депутат.

"Я не знаю, яка там лінгвістична експертиза, але будь-яка нормальна людина, почувши, що він говорив, зрозуміє, що це не просто неадекватна людина. Це людина, яка немає права на своє місце у публічній владі у насправді європейській країні", - наголосив Яценюк.

Як відомо, 6 серпня в Ужгороді Ратушняк скоїв напад на 21-річну активістку громадської ініціативи "Фронт змін". Дівчина отримала струс головного мозку і численні забої.

Окрім того, він назвав Яценюка "знахабнілим єврейчиком", який плутає вибори президента з виборами в "сільраду Ізраїлю".

Прокуратура Закарпатської області порушила стосовно Ратушняка справу за трьома статтями Кримінального кодексу: 296 (хуліганство), 365 (перевищення влади або службових повноважень) і 161 (порушення рівноправ`я громадян залежно від їх расової, національної приналежності або ставлення до релігії).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування