Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичу і Тимошенко пропонують вибрати між собою прем'єра

Четвер, 1 жовтня 2009, 12:16

Регіонал Михайло Чечетов пропонує, щоб Віктор Янукович та Юлія Тимошенко після президентських виборів домовилися про новий формат коаліції.

Про це він заявив на засіданні Дискусійного клубу при Міжрегіональній академії управління персоналом, повідомляє УНІАН.

Чечетов упевнений, що на нинішніх президентських виборах переможцем стане лідер Партії регіонів Віктор Янукович чи прем’єр Юлія Тимошенко.

У будь-якому випадку, на думку депутата, перемога на виборах буде отримана із невеликою перевагою у кілька відсотків.

Як наслідок, Чечетов прогнозує черговий політичний розкол і протистояння в Україні, оскільки, на його думку, за Януковича буде голосувати схід і південь України, за Тимошенко – захід.

Єдиний вихід із цієї ситуації депутат вбачає у проведенні круглого столу між переможцем і переможеним, за результатами якого має бути визначений новий формат коаліції, завданням якої буде консолідація України в одне політичне ціле.

За словами Чечетова, одним із варіантів вирішення конфлікту може стати висування переможеного кандидата у президенти на посаду прем’єра.

"Тільки так можна буде "закопати сокиру війни". Ще один рік протистояння Україна не витримає", - резюмував депутат.

При цьому Чечетов вважає, що шанси перемогти на нинішніх президентських перегонах ще в одного з рейтингових кандидатів – Арсенія Яценюка відсутні. На думку депутата, рейтинг Яценюка знищила у Західній Україні Тимошенко.

При цьому Чечетов не виключив, що Яценюку фортуна може усміхнутися на чергових президентських виборах "років через десять".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування